CORONAVIRUS – Mijn evenement wordt geannuleerd. Wat moet ik doen?

maart 13, 2020

De federale overheid heeft verschillende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Een van die maatregelen is dat alle evenementen van recreatieve, sportieve en culturele aard vanaf vrijdagavond 13 maart om middernacht tot en met 7 juni worden opgeschort.

Vroeg u een licentie aan voor een evenement dat zou plaatsvinden in deze periode dan hoeft u niets te doen. Unisono regelt alles voor u:

  • U ontving nog geen factuur? Wij annuleren uw licentieaanvraag.
     
  • Ontving u wel al een factuur? Maar voerde de betaling nog niet uit? Wij annuleren uw factuur en u ontvangt automatisch een creditnota.
     
  • Betaalde u reeds uw factuur? Wij storten het betaalde bedrag terug op het rekeningnummer waarmee u de betaling uitvoerde.

Vroeg u een licentie aan voor een evenement dat plaatsvindt na 7 juni? Maar beslist u dit toch af te gelasten? Annuleer uw aanvraag via uw MyUnisono-account.

Hebt u nog geen account? Laat ons ten laatste om 17 uur op de laatste werkdag vóór uw evenement weten dat het evenement niet doorgaat. Stuur daarvoor een email naar music@unisono.be.