Verlengd wegens succes: Sabam steunt horecazaken en jeugdhuizen die aanstormend muziektalent een kans geven

juni 29, 2022

Het is zomer en wie zomer zegt, zegt festivals. Dit is het ideale moment om een optreden te organiseren in uw horecazaak of jeugdhuis. En Sabam for Culture helpt u daarbij met een beurs tot 500 euro, nog tot 31 augustus! 

Live-ervaring opbouwen is enorm belangrijk voor artiesten, zeker wanneer ze aan het begin van hun carrière staan. De connectie met een livepubliek bevordert hun ontwikkeling én hun prestaties. Door de uitzonderlijke omstandigheden was live optreden voor een publiek lang niet mogelijk. 

Uw horecazaak of jeugdhuis speelt een belangrijke rol in het aanbieden van deze live-ervaring. We weten echter dat ook u een bijzonder moeilijke periode achter de rug hebt. Financieel is het vaak onhaalbaar om concerten te programmeren, door alle kosten die daarmee gepaard gaan: een vergoeding voor de artiesten, catering, een professionele geluidsinstallatie, … 

Sabam heeft een oplossing bedacht om liveconcerten weer financieel haalbaar te maken: een beurs tot 500 euro voor horecazaken en jeugdhuizen die aanstormend talent een speelkans geven. Een échte win-winsituatie: 

  • Als horecazaak of jeugdhuis organiseert u deels op onze kosten een concert. Zo trekt u extra cliënteel aan én kan u uw omzet verhogen.
  • Jonge talenten krijgen een kans om hun muziek live te brengen voor een publiek.

Overtuigd? Vraag deze beurs hier aan.